Vegas Golden Knights päätti Kanadan matkansa 5-2-tappioon Detroit Red Wingsille. Detroit parani lukemiin 6-5-2 ja voitti toisen peräkkäisen pelinsä, kun taas Vegas siirtyi kauden aikana lukemiin 6-6-0.

Paras uutinen Wingsille ja heidän faneilleen oli Larkinin paluu. Wingsin kapteeni riisui NHL Pelipaidat ja jätti väliin kolme peräkkäistä peliä joukkueen nimistä "henkilökohtaisista syistä".

Tyler Bertuzzi teki tyhjän maalin maalin ja antoi syöttöpisteen, se oli hänen yhdeksäs maalinsa tällä kaudella. Ja Detroit Red Wings Pelipaita oleva Thomas Greiss torjui Red Wingsille 38 kertaa (6-5-2) varmistaakseen kauden neljännen voittonsa.

Nicolas Roy avasi Vegasin maalin (6-6), ja Jonathan Marchessault lisäsi kolmannen erän maalin. NHL Pelipaidat pukeutunut Robby Fabbri teki maalin 10:13 ja nosti Detroitin etupuolelle. Vegas veti Brossoitin 4:08 jäljellä ja jäi kahdella maalilla. Greiss torjui yhdeksän aggressiivisen pelin aikana, ennen kuin Bertuzzi jätti pelin ulottumattomiin, kun peliä oli jäljellä 10,2 sekuntia.

"Pelasimme kovaa tänä iltana", sanoi Detroit Red Wings Pelipaita oleva kapteeni Dylan Larkin, "Thomas Greiss oli uskomaton, Ned on pelannut loistavasti pari viime kertaa, kun hän on ollut mukana."

Vegas tyrmäsi jälkeenjäämisen jälkeen alkuvaiheessa, mutta ei kyennyt kokemaan paluuta varhaisen jälkeen jäämisen jälkeen ja palaa kotiin kohtaamaan Seattle Krakenin tiistaina. Ja Detroit isännöi Edmonton Oilersia tiistaina ja pyrkii saamaan ensimmäiset kolme voittoaan. kauden pelin voittoputki.