Kahden viime viikon rankan pelin jälkeen Toronto Maple Leafs otti toisen voittonsa peräkkäin ja voitti Detroit Red Wingsin 5-4.

Sheldon Keefen siirto jakaa oikean laidan Mitch Marner keskustasta Auston Matthewsista ja sen sijaan pariksi Leafsin NHL Pelipaidat olevan kapteenikeskuksen John Tavaresin kanssa on tuottanut välittömiä osinkoja.

Muzzin teki kauden ensimmäisen maalinsa lauantaina ja auttoi vahvistamaan, mikä oli seuralle hyvä ensimmäinen jakso analyyttisesta näkökulmasta. Leafsin kolmas maali tuli kolmannen erän avausminuutilla, Toronto Maple Leafs Pelipaita oleva Veleno ansaitsi NHL-uransa toisen maalin, kun hän laukoi paikasta.

Kapteeni John Tavares teki kahdesti maalin ja lisäsi syöttöpisteen. Tavares näyttää viisi vuotta nuoremmalta aloittaakseen tämän kauden ja on ollut loistava jokaisessa pelissä. Ja vielä kerran, Red Wings teki maalin, kun peliä oli jäljellä 28 sekuntia, kun NHL Pelipaidat Marner teki maalin ja teki 5-3, kun peliä oli jäljellä kolme minuuttia.

Toronto Maple Leafsin ainoa räikeä heikkous tähän mennessä on ollut se, kuinka usein Leafsin puolustaja on ollut poissa paikasta, jolloin maalivahtien on kestettävä vastaantulevaa patoa.

"Tuloksen saaminen on varmasti hyvä asia", Maple Leafsin päävalmentaja sanoi. "Mutta kuten näemme tavan, jolla kolmas erä menee heidän jatkaessa palaamista peliin ja jatkavan työntämistä, se ei ole tarpeeksi hyvä."

Toronto Maple Leafs eteni voitolla 4-4-1. Maple Leafsin Toronto Maple Leafs Pelipaita pelaajat isännöivät torstaina hallitsevaa Cup-mestaria Tampa Bay Lightningia ja lauantaina Boston Bruinsia.