Montreal Canadiens on lisännyt entistä enemmän veteraanisyvyyttä, tällä kertaa allekirjoittamalla Corey Perryn yhden vuoden sopimukseen, jonka arvo on 750 000 dollaria. Perry on viides Stanley Cup -voittaja, jonka Canadiens on lisännyt tämän välikauden seuraamalla Jake Allenia, Joel Edmundsonia, Tyler Toffolia ja Michael Frolikia.

 

Corey Perry lisää paljon hyviä asioita Montreal Canadiensiin, ja rangaistusminuutit voivat olla yksi niistä, mikä saattaa painostaa rangaistusta.

 

Corey Perry, jolla on suosikki NHL Pelipaidat, on menossa itään. Ärsyttävä laituri on allekirjoittanut yhden vuoden 750 000 dollarin sopimuksen Montreal Canadiensin kanssa. Lopuksi, nautimme runkosarjasta ilman Perryä toimimasta aivan typerästi Minnesota Wildia vastaan.

 

Perry, jolla on Montreal Canadiens Pelipaidat, 35, pelasi 57 peliä Dallas Starsin kanssa vuosina 2019-20 ja rekisteröi 21 pistettä (5-16-21) ja palveli joukkueen johtavia 70 rangaistus minuuttia. Oikeakätinen lisäsi viisi maalia ja neljä auttajaa 27 pudotuspelissä, mikä auttoi tähtiä pääsemään Stanley Cupin finaaliin.

 

 

Frolik sanoi, että häntä on verrattu Sveitsin armeijan veitseen hänen monipuolisuutensa vuoksi. Hän on ensisijaisesti oikea laituri, mutta hän on vasenkätinen ja osaa pelata vasemmalla laidalla. Hänellä on laaja kokemus rangaistustappajana. Canadiens yritti tehdä viime aikoina kotikentällään maaleja ja Frolik sanoi, että Perryn lisäämisen pitäisi tehostaa peliä.