Anaheim Ducks haluaa tehdä joitain muutoksia luetteloon. Taylor Hall on yksi hallitsevista hyökkäävistä kyvyistä, joita kukaan ei voinut aliarvioida hänen ansaansa Ducksin rikkomukseen. Bob Murray on ollut onnekas menneisyydessä. Siellä on varmasti paljon järkytyksiä ja voittoja, mutta Ducks-faneilla ei ole paljon odotettavissa. Itse asiassa Ducks on tehnyt itsestään vaarallisen vastustajan, kun heistä tuli ensimmäinen joukkue, joka pääsi Stanely Cupin pudotuspeleihin.

Anaheim Ducks sijoittuu melko matalalle Corey Pronmanin vuotuiselle näkymäluokitukselle. Joukkue tuli 21. sijalle 31 NHL-joukkueen joukossa. He eivät ole pudotuspeleissä tänä vuonna, mutta se ei ole täysin odottamatonta faneille. Tiedot osoittavat, että suurin osa nuoremmista pelaajista kamppaili ankkojen puolesta mustilla oransseilla Anaheim Ducks Pelipaidat. Dallas Eakins nojasi kuitenkin voimakkaasti ryhmän veteraaneihin. Joka tapauksessa uudistus ei tapahdu yhdessä yössä. Pääjohtajan Bob Murrayn on toivottava, että Ducks näyttää merkittävää parannusta uudella kaudella.

Anaheim lisää tänä vuonna Trevor Zegrasin kanssa 6. sijan. Useimmat nuoret kyvyt eivät kuitenkaan todennäköisesti liiku. Pelaajat kuten Adam Henrique, Hamhus Lindholm ja Josh Manson voitaisiin siirtää, mikä auttaisi nopeuttamaan Ducksin uudelleenrakentamista. Itse asiassa Ducksilla on ollut paljon pelaajia, jotka eivät saaneet ansaitsemaansa tunnustusta. Kerran he käyttivät Reebok NHL Pelipaidat ja taistelivat kunnianosoituksista. Ja Ruslan Salei muistetaan yhdeksän vuotta sitten tapahtuneen traagisen menetyksen jälkeen.