Ranskan kielenä pitävien pääjohtajien palkkaaminen asettaa Montreal Canadiens -yrityksen kilpailuasemaan NHL: ssä. Ja meidän on myönnettävä, että Canadiens saa odottaa kilpaillakseen taas pudotuspelissä. Se tulee olemaan heidän kolmas vuosi, joka kaipaa pudotuspelejä Reebok NHL Pelipaidat kanssa. Samaan aikaan he eivät myöskään todennäköisesti saa vähän arpajaisia ​​onnea. Habit ovat 23. sijalla sijoituksessa ja heillä on jäljellä 11 peliä.

Alexis Lafreniere tulee olemaan ensimmäinen kokonaisvalinta, ja Canadiens voisi elvyttää fanaasi perustamalla tämän pelaajan. Mutta heillä on vain vähän mahdollisuuksia kilpailla muiden joukkueiden kanssa, jos he päättävät kauden nykyisellä sijoituksella. Montreal Canadiens on käsitellyt vammoja koko kauden. Noah Juulsen on iso, tasainen kaksisuuntainen puolustaja, joka on kärsinyt enemmän kuin mikään muu pelaaja. Mies oli poissa kuukausia, kun hänet lyötiin Montreal Canadiens Pelipaidat kasvonsa marraskuun lopulla. Mutta äskettäin hän aloitti hyvällä muodolla palattuaan loukkaantumisista.

NHL: n säännöllinen kausi keskeytetään COVID-19: n puhkeamisen vuoksi. NHL ilmoitti päätöksestään NBA: n jälkeen, ja MLS on lykännyt vuodenaikojaan. Sillä välin torstaina illalla pelattu peli Canadiensin ja Buffalo Sabresin välillä on nyt keskeytetty. Klubi tukee NHL: n päätöstä ja kiitos fanien tuesta ja myöhemmästä ymmärryksestä. Mikään Montreal Canadiens -pelaaja ei ole testannut positiivista koronavirusta.