Länsikonferenssin vähiten pisteitä kohdenneen joukkueen kohdalla Los Angeles Kings, 4-2, siipi siipiä Little Caesars Arenalla. Siipit olivat voittaneet kaksi edellistä peliäan - 5-2: n kotiturnaus Winnipegissä torstaina, joka napsautti 12 pelin voitattoman putken, ja 2-1 voiton Montrealissa lauantaina.

Filip Hronek, joka pukeutui Reebok NHL Pelipaidat: lle, näytti uskomattomalta, kun iloiset joukkuetoverit parvivat onnitellakseen häntä. Hänen laukauksensa maaliviivan takaa kaarevi ilmassa Pikku Caesars-areenalla ja upposi vastustajan verkkoon turvaten Detroitin Red Wings -nopeuden.

Tappioputki, joka oli kasvanut 12 peliin, ammuttiin, ja vaikka Siipit pysyvät NHL: n viimeisellä sijalla 19 pisteellä, he ansaitsivat ainakin oikeuden tuntea olonsa hyväksi, kun he suuntasivat Montrealiin lauantaina. Ainakin he ansaitsivat vähän moxiea.

Zadinalla, joka on Detroit Red Wings Pelipaita: n kuudes valinta vuonna 2018, on tavoite ja viisi avustaa hänen viittä viimeistä peliä. Hänen pelinsä on kasvanut niin paljon, että hän on antanut pelottavia esityksiä esikauden aikana. Saatuaan kiekon Hronekilta voimapelillä, Zadina asettui kiekon sauvalle ja heitti verkon. Tavoite ansaittu. Luottamus ansaittu.