Kun vuoden 2018 olympiakultamitalisti Kendall Coyne Schofield oli valmistautunut yllättämään North Pittsburgh Wildcats 12U- ja 14U-tyttöjoukkueet käytännössä torstai-iltana Baierlin jääkompleksissa, hänellä oli Reebok NHL Pelipaidat: n pukeutuminen selville, että vuoden 1998 olympiakultamitalisti Tara Mounsey oli jo jäällä. .

"Tiedän kuullessani, että Tara oli täällä, silmäni valaisivat", sanoi Team USA: n kapteeni Coyne Schofield, joka oli siellä joukkuetovereidensa Monique Lamoureux-Davidsonin, Kacey Bellamyn, Emily Mathesonin ja Alex Cavallinin kanssa.

Se on ensimmäinen päivä yhteisestä harjoitteluleiristä Yhdysvaltojen ja Kanadan naisten kansallisjoukkueiden kanssa. Tämä yhteinen harjoitusleiri korvaa vuoden 2019 Four Nations Cupin, jonka alun perin oli tarkoitus pelata marraskuussa Tukholmassa, mutta se peruttiin jatkuvan palkkakiistan vuoksi ruotsalaisten pelaajien kanssa.

"Tämä johti siihen, että löysimme suunnitelman B, mutta en kutsuisi tätä suunnitelmaksi B, koska tämä on uskomaton mahdollisuus Yhdysvaltojen ja Kanadan naisjoukkueille olla täällä", Coyne sanoi.

David Backes, joka käyttää USA Team Pelipaidat: tä, teki ratkaisevan maalin ensimmäisessä pelissäan lähes kuukaudessa, David Pastrnak lisäsi liigassa johtavansa 25. maalin ja Boston Bruins voitti seitsemännen suoran pelin, lyöden Montreal Canadiensia 3-1 sunnuntai-iltana.

Montreal oli antanut 24 maalia neljässä aiemmassa pelissä, mukaan lukien kauden pahimmat 8-1 -tappio Bostonille kotona tiistaina, joka sisälsi Pastrnakin hattutemppun. Price luopui viidestä maalista 11 laukauksessa tiistaina tappiolla Bruinsille ja oli luopunut 16 yhteensä kolmesta viimeisestä pelistään.