Bhubaneswar isännöi kerran menestyksekkäästi vuoden 2018 miesten maailmancupia Puhuessaan sunnuntaina muutama tunti ennen Oilersin tapaamista Buffalo Sabresin valmentajana, Krueger muisti, kuinka vaikea se oli lapselle turnauksen esikalenterissa Team North America ja Ruotsi vastaan.

"Hänellä oli pari kovaa peliä Pohjois-Amerikkaa vastaan ​​ja sitten Ruotsiin hän saa hattu tempun", Krueger pukeutunut Reebok NHL Pelipaidat: n muistutti Rogers Placesta. "Mutta hänen ylityötavoite Tšekin tasavaltaa vastaan ​​3: 3 -pelissä, jossa meidän piti voittaa, ja kuinka hän otti vastuun siellä, näytti minulle, mihin Leon Draisaitl voi mennä, ja se on vahvistettu."

Bhubaneswar ja Rourkela sijaitsevat molemmat Odishan osavaltiossa. Entinen kaupunki on myös järjestänyt Miesten maailmancupin viimeisimmän version vuonna 2018.

“Koska Hockey India on onnistuneesti järjestänyt vuoden 2018 miesten maailmancupin täällä Bhubaneswarissa, oli tärkeätä nostaa tankoa edelleen ja varmistaa, että seuraava tapahtuma on suurempi ja parempi kuin mitä maailman jääkiekko näki vuonna 2018. Jääkiekko Intialla on erinomaiset työsuhteet Odishan hallitus, jonka visio urheilusta vastaa omaamme”.

Aikaisemmin World Cup of Hockey Pelipaidat: tä käyttänyt McLean vietti aikaa myös Carolina Hurricanesin, Florida Panthersin ja New York Rangersin kanssa ennen eläkkeelle jättämistään vuonna 2001. Sittemmin hän on toiminut Canucks Autism Network (CAN) -järjestön, joka on CARHA: n, suurlähettiläs. Jääkiekon maailmancup tukee ylpeästi sekä Vancouver Canucks Alumni -säätiön suurlähettilääksi ja hallituksen jäseneksi.