St. Louis Blues -puolustaja Robert Bortuzzo pelaa reunalla ja hiukalla, minkä vuoksi hän sopii niin hyvin joukkueeseen, joka voitti 2019 Stanley Cupin ja jatkoi pelaamistaan ​​hyvin vuosina 2019-20. Hän ei kuitenkaan pelaa jonkin aikaa joukkueen kanssa sen karkeuden vuoksi, joka valui.

Bortuzzon Reebok NHL Pelipaidat: n käyttäminen keskeytettiin viimeksi ennen kauden 2018-19 runkosarjaa, kun hän oli toimittanut kierovan kyynärpään Washington Capitals -puolustajalle Michal Kempnylle kauden edessä. Hän jätti kaksi viimeistä näyttely peliä ja kauden avaja. 30-vuotiaalla vartijalla on yksi avustus 11 tällä kaudella pelatun pelin kautta. Nashville nousi 4-2 voitolla St. Louisista.

St. Louis Blues nousi korkealle kahden viimeisen voitonsa jälkeen. Sen jälkeen, kun lyötiin Tampa Bay Lightning tiukasta, puolustavasta suhteesta ja räjähti sitten rikoksella Calgary Flamesia vastaan, ehkä bluesit ajattelivat asioiden olevan helppoa.

Brouwerin poissaolo tarkoitti vähintään yhtä uutta peliä Blues-kokoonpanossa 20-vuotiaalle aloittelijalle Klim Kostinille, joka pukeutui St. Louis Blues Pelipaita: llä, lauantai-iltana Nashvillea vastaan. Ja hän käytti hyötyä, ja teki maalin myöhään avausjakson aikana ensimmäiselle NHL-maalilleen. "Ei sanoja selittämään tunnetta", hän sanoi. ”(Olen haaveillut tästä) kolmevuotias. Kun astuin ensimmäisen kerran jäille. ”