Osana Kansallisen jääkiekkoliiton tulevaa 2019 -sarjasarjaa, Flyers pelaa näyttelypelin maanantaina Lausannessa, Sveitsissä Lausanne HC: tä (Sveitsin kansallisliigan klubi) vastaan ​​ennen runkosarjan aloittamista Prahassa, Tšekin tasavallassa Chicago Blackhawksia vastaan. 4. lokakuuta.

Päivä päivästä leirissä, olipa se sitten käytännössä tai peleissä, Philadelphia Flyers Pelipaita: n pukeutuminen Laughtonilla on tuonut jatkuvaa energiaa ja väsymätöntä työmoraalia. Vaikka se ei ole pelaajalle uutta, se on jotain, joka on antanut nopeasti positiivisen vaikutelman uudelle valmentajalleen, Alain Vigneaultille. "Scotty Laughton on ollut yksi kovimmin toimivista pelaajista", Vigneault sanoi viime viikolla.

Mika Zibanejad oli ainoa onnistunut ampuja 2-1-SOW: ssa Rangersille Madison Square Gardenissa. Lias Andersson teki New Yorkin tasolle 1-0, kun ensimmäisellä jaksolla oli jäljellä vajaa 13 sekuntia, mutta Flyers vastasi tähän tavoitteeseen laskemalla Travis Konecnyn 6:26 toiseen.

Tänä iltana pelaava ryhmä ei luistella aamuisin, mutta leirillä on edelleen kuuden pelaajan ryhmä, joka ottaa jäätä. Erityisesti Nolan Patrick käyttää Reebok NHL Pelipaidat: tä. Hänelle on jätetty ylävartalon vamma, eikä hän ole pystynyt osallistumaan tämän vuoden leiriin.