Ryhmän alaosassa tapahtuvan sekoituksen lisäksi Sharksin päävalmentaja Pete DeBoer on vaihtanut Timo Meierin ja Kevin Labancin. Se, mitä hän odottaa vetävänsä hänet alas, on jonkun arvaus, mutta Labanc on toistaiseksi ollut vaikuttavampi kuin Meier ajaessaan laukauseroa, joten ainakin on.

Tämän sotkuista istuvien maalivahtien takana, Aaron Dell yllään San Jose Sharks Pelipaita ja Martin Jones, he ovat viime vuoden liiga-pahin maalivahdin maine. Tällä kaudella Dellin säästöprosentti on 0,3 prosenttia odotettua suurempi kaikissa tilanteissa, mikä on 18. parhaan joukon 62 maalivahdin joukossa, jotka ovat pelanneet vähintään 50 minuuttia tällä kaudella. Jonesin säästöprosentti puolestaan ​​on 1,13 prosenttiyksikköä odotettua pienempi. Tältä osin hän on tiukasti liigan alaosassa, 37: ssä 62: sta nettiversijästä.

Aaron Dellin inspiroidun esityksen takana San Jose Sharks varasti kaksi pistettä tiellä vaaralliselta Montreal Canadiens -joukkueelta. Jopa Evander Kanen kahden tavoitteen ja Tomas Hertlin kolmen pisteen kanssa, Dell oli erottelija tässä. Hän pysäytti 35 Montrealin 37 laukauksesta maaliin ja antoi vain kaksi maalia odotettavissa olevalle maalille 3.31.

Koska San Jose pelasi toista suoraa yötä peräkkäin, he eivät näyttäneet kovin huonoilta. Dicey startin jälkeen Torontossa, jossa kiekko ylitti rypän melko lähellä Martin Jonesia Reebok NHL Pelipaidat: llä, Sharks rypistyi alas ja teki paremman työn ottaen jään keskikohdan pois Lehdistä. Pelin kääntöpuolella Sharks-rikos osoitti jonkin verran uupumuksen merkkejä pelin jatkuessa.