Vuoden 2010 NHL-osallistumisluonnoksen toisella kierroksella Boston Bruins valitsi Ryan Spoonerin. Vain yhdeksän vuoden kuluttua hän huomaa olevansa valmistautunut pelaamaan Sveitsissä. Boston Bruins valitsi vuonna 2010 toisella kierroksella (kokonais 45.) Ryan Spoonerin, jolla on Reebok NHL Pelipaidat, ja Kanadan syntymäkeskuksessa odotettiin olevan kaikki NHL: ssä pysyvän pelaajan selitykset. Sen sijaan 27-vuotiaana hän yrittää Euroopassa nuorentaa uransa.

Boston Bruins saattaa näyttää siltä, ​​että ne on asetettu keskiasentoon ennen ensi kautta, mutta odotamme täysin nuoren keskuksen, Trent Fredericin saavan vihdoinkin sen kiinni ja olemaan kokoonpanossa tulevana avajaisillana. Trent Frederic meni turhaan viidessätoista Boston Bruins -pelissä viime kaudella, vaikka hän hallitsi vain 9 minuuttia yössä.

Boston Bruinsin tavoitteena on tällä hetkellä Raskin ja Halakin lisäksi 26-vuotias Maxime Lagace; allekirjoitettiin tänä kesänä Vegas Golden Knightsin AHL-kumppanilta, 21-vuotiaalta tšekkilä Dan Vladarilta ja 20-vuotiselta Kyle Keyseriltä, ​​jotka näyttävät erästä parhaan mahdollisuuden nähdä NHL-aika. Boston Bruinsin tulee lähestyä Cale Morristia minimaalisen riskin allekirjoittamisena. Parhaimmillaan he saavat korkeakoulututkinnon suorittaneen vuonna, joka on valmis jakamaan verkon Kyle Keyserin kanssa Providence Bruinsissa.

Boston Bruins on kovassa paikassa. Joukkueen kapteeni Zdeno Chara, joka tykkää Boston Bruins Pelipaita  : stä, voi silti saada työnsä päätökseen, mutta 43-vuotiaana voi olla aika alentaa jääaikaansa. Mikään ei vaikuttanut Boston Bruins -faneihin enemmän kuin se, että Zdeno Chara oli halukas laittamaan kaiken linjalle leikkien murtuneella leualla joukkueen harjoittaessa Stanley Cupia viime kaudella. He varmistivat, että hän tiesi kuinka paljon he arvostivat häntä myös siitä.