Carolina Hurricanes purkautui viidelle tavoitteelle voittamaan pääkaupungit Game 3: ssa, mutta heiltä puuttuu jonkin verran tulivoimaa torstaina. Todennäköisesti Carolina Hurricanesille on kuitenkin erittäin hyvä asia, että ennen peliä 4 on kaksi päivää, koska vaikka Andrei Svechnikoville ei riitä aikaa. Svechnikov on NHL-pudotuspelien nuorin pelaaja. Venäjällä Barnaulista syntynyt Svechnikov on sanonut kasvaneensa idolisoivan Ovechkinin, hänen maanmiehensä, joka on 14-vuotias vanhempi.

”Ensinnäkin toivon, että hän on kunnossa”, Ovechkin sanoi. ”En ole iso taistelija, ja hän on sama. Hän pyysi minua taistelemaan ja sanoivat: ”Mennään.” Toivon, että hän on kunnossa. ” Carolina Hurricanes Pelipaita tuulettimet eivät halua häntä vahingoittavan. Tunnetulla Hurricanes-valmentaja Rod Brind'Amourilla oli erilainen näkemys siitä: ”Hän leikkaa hänet kahdesti, ovie, ryöstää ja sitten Svech antaa sen takaisin.”

Svechnikovilla on kolme pistettä hurrikaanien kolmessa pudotuspelissä. Micheal Ferland, joka poistui pelistä aikaisin, riippumatta siitä, mikä on hänen loukkaantumistilanne, on yhä selvempää, ettei hän voi luottaa siihen. Pukeutunut Reebok NHL Pelipaidat, Svechnikov teki kaksi maalia ja kertoi yhden avustavan Hurricanesin kahdessa ensimmäisessä pelissä tässä sarjassa. Svechnikovin ohella Micheal Ferland kärsi ensimmäisellä kaudella julkistamattomasta ylävartalon vahingosta.